Jeremić: Nismo dozvolili da bojkot propadne, nastavljamo borbu

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Jun.2020, 21:32

Jeremić: Nismo dozvolili da bojkot propadne, nastavljamo borbu

Predsednik Narodne stranke (NS) Vuk Jeremić izjavio je danas da je posle nedeljnih "lažnih izbora" jasno da u Srbiji više nema demokratije i da je vlast "totalna, aspolutna i diktatorska".

"Mi smo sve suprotno od toga i nastavljamo našu borbu. Srpski parlament je danas jedini u Evropi bez opozicije, uz mogući izuzetak Belorusije", rekao je Jeremić u Novom Sadu, gde je razgovarao sa građanima, prenela je NS.

Jeremić je naveo da je danas politička situacija mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << jasnija, i dodao da su građani juče dali svoj sud o onima koji nisu imali snage da održe reč.

"Narodna stranka je ispunila obećanje da neće učestvovati na lažnim izborima i nije dozvolila da bojkot propadne. Ostali smo čvrstog stava dok su se drugi predomišljali i kalkulisali. Ponosni smo na to", rekao je Jeremić.

Jeremić je najavio da će NS nastaviti i da posle "lažnih izbora" radi isto što i pre njih – da razgovara sa građanima kako bi Srbija trebalo da izgleda i kako može da izgleda.

"Danas smo razgovarali sa građanima Stare Pazove i Novog Sada, nastavljamo sutra u Beogradu, potom i u svim drugim krajevima naše zemlje. Kao što smo i obećali - nakon 21. juna nastavljamo da radimo šta smo radili i do sada", naveo je Jeremić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Jeremić: Bojkot je uspeo, ali nema razloga za slavlje

Izvor: Danas, 23.Jun.2020, 14:47

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da je bojkot izbora uspeo ali da nema nikakvog razloga za slavlje i trijumfalizam i ocenio da političari koji se raduju nisu razumeli poruku koju im je narod poslao u nedelju, 21. juna.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.