Djordje Vukadinović: Odluka pojednih opozicionih stranaka o bojkotu preuranjena

Izvor: Beta, 03.Sep.2019, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djordje Vukadinović: Odluka pojednih opozicionih stranaka o bojkotu preuranjena

Poslanik i politički analitičar Djordje Vukadinović ocenio je da je odluka pojedinih stranaka da bojkotuje izbore preuranjena i da "te stranke nisu baš svestrano sagledale i proračunale sve aspekte jedne ili druge odluke".On je u razgovoru za "Danas" naveo da se pomalo išlo linijom manjeg otpora i da je poznato da opozicioni glasači nisu baš mnogo disciplinovani i da je, u situaciji "depresije zbog opadanja zimskog protestnog talasa", zaključeno da je bolje igrati na bojkot nego se mučiti da ljude izvedete na birališta sa neizvesnim ishodom."Ja to mogu da razumem kao taktiku, ali nisam siguran u pozitivne posledice. A znam da kada se perje jednom prospe, teško ga je ponovo sakupiti - čak iako to u nekom trenutku poželite", naveo je Vukadinović.On je naveo da je moguće da je pojedine opozicione stranke "neko i naplašio rezultatima nekih istraživanja po kojima, navodno, nemaju nikakve šanse za dobar rezultat"."Ali ja mislim da, ako bi se ovih šest - sedam meseci pametno iskoristilo i fokusiralo na nekoliko ključnih tema, opozicija uopšte ne bi bila bez šansi da zabeleži dobar rezultat. Uslovi naravno nisu ravnopravni i čak uz neka poboljšanja i dalje neće biti fer. Ali, na kraju krajeva,  ipak sve zavisi od gradjana. ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Ako unapred odustanete, sigurno nećete uspeti

Izvor: Danas, 03.Sep.2019

Odluka pojedinih opozicionih stranaka da bojkotuje izbore je doneta preuranjeno i iskreno mislim da te stranke nisu baš svestrano sagledale i proračunale sve aspekte jedne ili druge odluke. Članak Ako unapred odustanete, sigurno nećete uspeti se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.