Представа „Ричард Трећи“ у Новосадском позоришту

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Nov.2022, 17:45

Представа „Ричард Трећи“ у Новосадском позоришту

Представа „Ричард Трећи“ биће изведена вечерас, 11. марта у 19 часова на Великој сцени Новосадског позоришта. Фото: Новосадско позориште Сто година је прошло откако је у Новом Саду игран „Ричард Трећи“ Вилијама Шекспира, по податку до којег је дошао уметнички директор Новосадског >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << позоришта Роберт Ленард.
Представу „Ричард Трећи“ у Новосадском позоришту режирао је Дејан Пројковски, гост из Македоније.
Њему је ово, после Толстојеве „Ане Карењине“, други пут да режира у кући која важи за врхунску у погледу уметничких квалитета глумачког ансамбла.
У оквиру најаве премијере у Новосадском позоришту је откривено да је представа високо стилизована, аудио-визуелно богата и да очекују много од њене репрезентативности.
Multimedijalna izložba „Savka Subotić – majka svog roda“ posetiocima će biti dostupna u periodu od 11. marta do 1. juna

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Представа „Ричард Трећи“ у Новосадском позоришту се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.