Представа „На вуковом трагу“ у Позоришту младих

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Okt.2022, 09:30

Представа „На вуковом трагу“ у Позоришту младих

Представа „На вуковом трагу“, одиграће се сутра, 9. фебруара у 18 часова на Великој сцени Позоришта младих. Фото: Позориште младих На вуковом трагу је ауторска адаптација чувеног романа „Зов дивљине“ Џека Лондона.
То је позоришна композиција за шест глумаца, једног бубњара, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << десет микрофона, четири пса и једног јелена.
Она говори о кућном псу који је био украден и продат за рад у провинцији Јукон у Канади током „Златне грознице“ на Клондајку.
Дакле, Бак се враћа на место где су корени његове расе. Бакова авантура је пуна невоља и изненађења – изазваних не само непознатим окружењем, већ и буђењем његовог до тада непознатог духа.
Gostovanje teatra „Madlenianum“ u februaru u Novom Sadu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Представа „На вуковом трагу“ у Позоришту младих се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.