Nova Yoga PC porodica

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 28.Sep.2018, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova Yoga PC porodica

Premijum Yoga PC portfolio objedinjuje vrhunski kvalitet izrade, značajne inovacije i impresivnu zabavu za pojedinačne korisnike koji su uvek u pokretu i očekuju moćne preformanse svojih uređaja. Zasnovan na Intel Core procesoru osme generacije, Yoga C930 je Lenovo flegšip 2u1 laptop namenjen pojedinačnim korisnicima koji je baziran na Windows 10 sistemu. Ovaj uređaj poseduje prvi rotirajući sound bar uz Dolby Atmos sistem zvučnika koji su posebno dizajnirani da reprodukuju snažan ambijentalni zvuk. Ovaj uređaj podržava i Dolby Vision HDR kvalitet zvuka. Yoga C930 poseduje i olovku koja ima sopstveno ležište za punjenje i omogućava još intuitivniju produktivnost. Mikrofoni dalekog dometa omogućavaju da Cortana i Alexa asistenti na Yoga930 laptopu prepoznaju glasovne komande sa četiri metra udaljenosti, čak i u modu mirovanja.
Novi Yoga Book C930 je prvi laptop sa dva ekrana u svetu sa podrškom za E Ink modalitet koji pomera granice produktivnosti prenosnih uređaja. Praktični E Ink ekran pretvara se u dinamičnu, prilagodljivu tastaturu sa podrškom za više jezika, digitalnim papirom za beleške ili skiciranje, pa čak i eReader opcijom na dodir dugmeta. Sve ovo je kombinovano sa performansama operativnog sistema Windows 10 i Intel Core procesorom u ultra tankom i ultra laganom kućištu sa snažnom i izdržljivom baterijom.
Lenovo Yoga C930
Kao prvi uređaj koji se zasniva na najnovijoj Qualcomm Snapdragon 850 Mobile Compute platformi, tanki i lagani model Yoga C630 WOS kombinuje moć i produktivnost Windows 10 operativnog sistema sa odlikama pametnog mobilnog telefona. Namenjen savremenoj generaciji koja je uvek u pokretu, ovaj uređaj poseduje ugrađen LTE Advanced Pro5 koji omogućava cak 25+ sati lokalnog reprodukovanja video zapisa. Yoga C930 i Yoga Book C930 će biti dostupni u EMEA regionu od kraja septembra.
Turbo poduktivnost sa novim ThinkPad X1 Extreme
Novi tanki i elegantni Lenovo ThinkPad X1 Extreme će omogućiti korisnicima da obavljaju intenzivne zadatke zahvaljujući diskretnoj NVIDIA GeForce grafici i najnovijim Intelovim Intel Core procesorima koji poseduju integrisan Gigabit Wi-Fi, a uključuju Core i9. Podrška za više monitora omogućava multitasking , a RapidCharge tehnologija puni bateriju do 80 procenata u samo 60 minuta. Njegov ekran rezolucije 4K, sa stoprocentnim Adobe RGB prikazom boja sa Dolby Vision HDR i Dolbi Atmos zvukom postavljaju standarde za kreiranje sadržaja na ovom uređaju. Inovativne bezbednosne funkcije uključuju ThinkShutter poklopac kamere, Windovs Hello tehnologiju prepoznavanje lica i čitač otisaka prstiju. ThinkPad X1 Ektreme će biti dostupan u EMEA regionu u septembru.

Pogledaj vesti o: Lenovo

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.