AOC predstavlja novi AGON zakrivljeni monitor na IEM 2018 u Katovicama

Izvor: ItRešenja.com, 22.Feb.2018, 05:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AOC predstavlja novi AGON zakrivljeni monitor na IEM 2018 u Katovicama

Na ovogodišnjem Intel Extream Mastersu u Katovicama, specijalista za monitore AOC predstaviće najkonkurentniju liniju gejming monitora ikad predstavljenu na esports događajima. Za više od 100.000 očekivanih učesnika i najstravstvenijih esports takmičara i njihove publike, AOC će predstaviti svoj specijalni Black edition zakrivljeni AGON monitor – AG352UCG6 model.

S 11. sezonom u toku, Katovice će još jednom ugostiti najveće esport fanove i najprestižnije takmičare >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << od 24. do 25. februara na IEM Expo sajmu i od 2. do 6. mart na Intel Extreme Masters turniru. 16 najboljih svetskih pro CS:GO timova takmičiće se za nagradu od 500.000 dolara. Među njima i AOC-ov sponzorisani francuski supertim G2 Esports koji će nastupiti nakon intezivnih priprema i bootcampova sa AOC AG251FZ modelom sa stopom osvežavanja od 240 Hz i 1 ms ulaznim kašnjenjem.

Između runda akcije na pozornici, od 2. do 6. marta posetioci će moći da obiđu  štand AOC-ova partnera Alsena (lokacija: B2) gde će G2 ekipa biti dostupna za kratak razgovor ili davanje autograma. Takođe, AOC i Alsen kao AOC-ovi partneri Komputronik i Corsair na lokaciji A7 organizovaće brojne nagradne igre za posetioce, a jedna od nagrada biće AOC gaming monitori.

Izvrsnost igranja

Tokom dva vikenda ispunjena esportom, posetioci će imati eksluzivnu priliku da prisustvuju javnom predstavljanju novog zakrivljenog AG3562UCG6 Black Edition i njegovog impresivnog 35-inčnog panela na Alsen štandu (B2).

Ovo posebno crno izdanje dolazi sa brzinom osvežavanja od 120 Hz i UWQHD rezolucijom (3440×1440 piksela), omogućujući najbolje gejming iskustvo. Zahvaljujući integrisanoj G-Sync podršci, AG3562UCG6 Black Edition isporučuje vizuale u savršenoj harmoniji s NVIDIA GPU-ovima, garantujući eliminaciju ulaznog kašnjenja i zastajkivanja slike. Korisni dodaci poput AOC Flicker-Free tehnnologije, uvlačivim držačem slušalica i AOC Shadow Control zaokružuju skup karakteristika AG352UCG6, čineći ovaj monitor jednim od najprivlačnijih iz AGON linije. Monitor će biti dostupan u prodavnicm od maja ove godine.

Nastavak na ItRešenja.com...






Povezane vesti

AOC predstavlja novi AGON zakrivljeni monitor na IEM 2018 u Katovicama

Izvor: DANuBeogradu.rs, 22.Feb.2018

Na ovogodišnjem Intel Extream Mastersu u Katovicama, specijalista za monitore AOC predstaviće najkonkurentniju liniju gejming monitora ikad predstavljenu na esports događajima. Za više od 100.000 očekivanih učesnika i najstravstvenijih esports takmičara i njihove publike, AOC će predstaviti svoj...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.