Procurela fotografija postera Huawei-jevog savitljivog telefona

Izvor: ItRešenja.com, 24.Feb.2019, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Procurela fotografija postera Huawei-jevog savitljivog telefona

Ne znamo koliko je verodostojan izvor, ali izvesni insajder je na Twitter-u objavio fotografiju koja prikazuje radnike u montaži reklame ili pozornice za sutrašnji Huawei-jev event u Barseloni.

Ako je verovati fotografu, Huawei će predstaviti model Huawei Mate X, koji se savija i rasklapa, a deluje i pomalo talasast. Ako izuzmemo mogućnost da se neko u Photoshopu poigrao i sliku uređaja zakrivio u više smerova, >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << ostaje pitanje kako i na koji će se način ovaj uređaj savijati, rasklapati ili možda zarolovati, ali najlogičnije objašnjenje je da nedovršeni poster stvara iluziju talasa.

Ako je uzrok za talasasti poster, odnosno ako ga zamislimo ravnog, treba priznati da uređaj izgleda prilično zanimljivo, i da se za razliku od Samsung-ovog Galaxy Fold-a rasklapa na spoljnu stranu, ostavljajući veći jednostruki ekran.

Izvor: IT Vesti
Pogledaj vesti o: Insajder

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.