Insajder debata: Glasanje na zvonce nije novina

Izvor: N1 televizija, 31.Okt.2018, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Insajder debata: "Glasanje na zvonce" nije novina

U večerašnjoj Insajder debati poslanici vlasti i opozicije u srpskom parlamentu rekli su da rade u interesu građana, ali se ne slažu u oceni da li demokratska debata u parlamentu uopšte postoji.

Neđo Jovanović iz Socijalističke partije Srbije i Marko Đurišić iz Socijaldemokratske stranke saglasili su se da "glasanje na zvonce" nije novina u srpskom parlamentu jer je uvedeno na samom kraju saziva koji je radio >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << od 2008. do 2012. godine u vreme kada su njihove stranke bile u vladajućoj koaliciji.

Dok Đurišić smatra da je to ponižavajuće za poslanike, Jovanović kaže da je zvonce isključivo u funkciji da se uspostavi red u sali, a da poslanici znaju za šta glasaju.

Pogledajte snimak cele emisije:

Izvor: Insajder.net

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.