Insajder: Ukinut pritvor napadačima na Borka Stefanovića

Izvor: B92, 24.Dec.2018, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Insajder: Ukinut pritvor napadačima na Borka Stefanovića

Trojici uhapšenih za napad na lidera Levice Srbije Borka Stefanovića, aktiviste ove stranke i policajca ukinut je pritvor.

To navodi Više javno tužilaštvo iz Kruševca u odgovoru Insajderu.

Borko Stefanović kao i Savez za Srbiju ovaj napad okarakterisali su kao pokušaj ubistva.

Više javno tužilaštvo u Kruševcu u odgovoru na pitanja novinara Insajdera u vezi sa napadom na Borka Stefanovića >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pre nešto više od mesec dana, navodi da je uhapšenima ukinut pritvor jer su prestali razlozi zbog kojih je pritvor na početku i određen, ne navodeći, međutim, koji su to razlozi, navodi Insajder.net.

„Rešenjem sudije za prethodni postupak Višeg suda u Kruševcu ukinut je pritvor prema napred navedenim licima, obzirom da su prestali razlozi zbog kojih je pritvor određen“ , navodi Više javno tužilaštvo u Kruševcu koje sprovodi istragu.

U Višem sudu u Kruševcu međutim na pitanja novinarke Insajdera koji je razlog za određivanje pa i ukidanje pritvora zamolili su da se dostavi pisani zahtev, međutim odgovora još nema.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ukinut pritvor osumnjičenima za napad na Borka Stefanovića

Izvor: Blic, 24.Dec.2018

Trojici osumnjičenih za napad na lidera Levice Srbije Borka Stefanovića, aktiviste ove stranke i policajca, ukinut je pritvor, potvrđeno je za sajt Insajder u Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.

Nastavak na Blic...

Ukinut pritvor napadačima na Borka Stefanovića, SZS: Zahtevamo da znamo zašto su pušteni

Izvor: Blic, 25.Dec.2018, 11:29

Trojici uhapšenih za napad na lidera Levice Srbije Borka Stefanovića, aktiviste ove stranke i policajca, ukinut je pritvor, saznaje Insajder.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.