Izvor: Beta, 20.Sep.2018, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emirejts i Etihad demantuju Blumberg: Nema preuzimanja

Avio-kompanije "Emirejts" i "Etihad" su demantovale današnju vest Blumberga da razgovaraju o tome da "Emirejts" preuzme "Etihad".Pozivajući se na "ljude upoznate s tim pitanjem", Blumberg je objavio da " 'Emirejts' gleda na preuzimanje neprofitabilnog suseda 'Etihada' kao na potez koji bi stvorio najvećeg svetskog avio-prevoznika putnika", o čemu je "razgovor još u prethodnoj fazi".Medjutim, britanski sajt "Biznis insajder" i agencija Rojters odvojeno su preneli da je demantovana vest Blumberga."Nema istine u tim glasinama", rekao je predstavnik "Emirejtsa" za "Biznis insajder" (http://uk.businessinsider.com/emirates-denies-etihad-takeover-rumor-2018-9).Istovetnu izjavu "Emirejtsa" i sličan komentar "Etihada" dobila je i agencija Rojters.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I Etihad demantuje da prelazi u ruke Emirejtsa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2018

Emirejts i Etihad ervejz, dve najveće avio-kompanije iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, demantovale su današnju vest "Blumberga" o tome da Emirejts želi da preuzme Etihad kako bi stvorio najveću svetsku avio-kompaniju..."Nema istine u takvim glasinama", rekla je portparolka Emirejtsa za Rojters, dok...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.