Ako se nađete na ovom aerodromu, molićete se da vam kasni avion

Izvor: B92, 14.Avg.2018, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako se nađete na ovom aerodromu, molićete se da vam kasni avion

Biznis Insajder donosi listu najbolje ocenjenih aerodroma na svetu. Većina njih prevazišla je osnovne potrebe putnika i sadrži prave atrakcije.

Međunarodni aerodrom Kuala Lumpur, Malezija: Džungla

Jedan od najprometnijih aerodroma, od svog otvaranja 1998. godine, posetioce oduševljava džinovskim drvećem i palmama unutar velike staklene kapsule na sredini aerodroma.

Međunarodni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << aerodrom Hamad, Katar: Bazen

Ovaj aerodrom otvoren je 2014. godine. U svom kompleksu ima 25 metara dug bazen. Bazen je otvoren za javnost i ulaznica košta 35 dolara. U cenu su uključeni bazen, đakuzi i teretana.

Međunarodni aerodrom u San Francisku, SAD: Soba za jogu

Putnici nakon napornog leta mogu da se opuste u sobi za jogu na ovom aerodromu. Tu se takođe nalaze i muzej i biblioteka.

Međunarodni aerodrom u Dubaiju, Ujedinjeni Arapski Emirati: Interaktivna zona za decu

Ovaj aerodrom je do 2008. godine bio najveća zgrada na svetu na osnovu prostora koji zauzima na zemlji. Sadrži veliki broj prodavnica, restorana, spa centara, prostora za spavanje. Među njima se nalazi i zona za decu, koja obuhvata interaktivne igre, penjanje na veštačkoj steni, kao i prostor za porodičnu igru.

Međunarodni aerodrom u Minhenu, Nemačka: Klizalište

Da, dobro ste videli. Ovo je aerodrom u Minhenu, koji tokom zimskih dana otvara klizalište za svoje putnike.

Ipak, ovaj aerodrom sadrži sve.

U pitanju je Čangi aerodrom u Singapuru. Ukoliko se nađete ovde, molićete se da vam zakasni avion. Naime, ovaj aerodrom važi za najbolji na svetu. Poseduje bazen na krovu, nekoliko ribnjaka i jezerceta okruženih cvećem, vodopade, baštu suncokreta, tobogane, kao i luksuzni hotel.

Uostalom, procenite sami u videu u nastavku.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Najbolji aerodromi na svetu sadrže prave atrakcije

Izvor: Večernje novosti, 14.Avg.2018

Američki poslovni portal Biznis insajder objavio je listu najbolje ocenjenih aerodroma na svetu od kojih je većina prevazišla osnovne potrebe putnika i sadrži prave atrakcije Američki poslovni portal Biznis insajder objavio je listu najbolje ocenjenih aerodroma na svetu od...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.