Zbog penala Antić povukao ekipu sa terena, pa usledio haos i napad navijača na igrače Dinama (VIDEO)

Izvor: OkRadio.rs, 03.Nov.2018, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog penala Antić povukao ekipu sa terena, pa usledio haos i napad navijača na igrače Dinama (VIDEO)

Incident na derbiju "južne pruge" između Dinama iz Vranja i Radnika iz Surdulice. Već su tenzije postojale i pred samu utakmicu, a za nju su zaslužni ljudi iz oba kluba, piše Hot Sport.   Kao najavu za gosotvanje u Surdulici, trener Dinama iz Vranja je izneo niz vranja na račun ‘komšiluka’, a upravo je popularni Recko nezadovoljan odlukom sudije Bojana Nikolića i započeo incident.    Antić je nakon dosuđenog penala za Radnik rešio da povuče ekipu sa terena jer je smatrao da povoda za kazneni udarac nije bilo, što je razbesnelo domaće navijače.   Potom se desilo nešto što nikako ne bi smelo, navijači Radnika su...
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVE NEMILE SCENE U SUPERLIGI: Prekinuta utakmica u Surdulici! Trener Dinama povukao ceo tim sa terena zbog penala! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 03.Nov.2018

Fudbaleri Dinama iz Vranja doživeli su novi poraz i tako preuzeli fenjer u Superligi Srbije. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.