ŽABAC HOĆE DA SE UBIJE Stigle KAZNE! Haos nakon što je Milijana UDARILA Milojka po koga je došla Hitna

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽABAC HOĆE DA SE UBIJE Stigle KAZNE! Haos nakon što je Milijana UDARILA Milojka po koga je došla Hitna

Nema mira u luksuznoj zemunskoj vili...

Životna drama Milojka Božića u rijalitiju "Parovi 8". Njega su izveli iz vile ne bi li ga pregledali ga lekari Hitne pomoći nakon incidenta sa njegovom suprugom Milijanom Božić. On je rekao kako ga je Milijana udarila stolicom u rebra, dok druga strana tvrdi kako je pao jer mu se slošilo (više o tome pročitajte na OVOM linku), a potom je njegovo zdravstveno stanje bilo kritično.

Milijana je potom zakrvila i sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ljubavnikom Nemanjom Stamatovićem Žapcem, jer je nad Božićevim krevetom kukala: "Milojko, ustani, ostaviću Žapca! Neću više nikad!"

To je čuo i Žabac koji je napravio novi haos.

- Želim da se ubijem! Ovo je haos! Neću da od sebe pravim budalu. Neće mene jedna klinka da lera - vikao je Stamatović na sav glas, dok su ga ostali smirivali.

Nakon incidenata, Milijana se pojavila u emisiji "Upoznajte Parove" gde se pravdala i gde je potom saopštena kazna koju joj je produkcija odrezala.

- Ništa se nije desilo, imali smo mali problem. Njegove standardne provokacije i meni je pukao film. On je mene gurnuo i ja sam njega, eto. Imali smo danas raspravu u ostavi i danima ga molim da nas ne provocira, ali danas je to ponovo uradio. Zaista mi je žao što se ovo danas dogodilo, krivo mi je. Ja sam danas držala ruke na leđima, išla za njim i pričala, dok me je on provocirao. Verujem da ga je zaista zabolelo. Drago mi je ako je sve u redu - rekla je Milijana, a voditeljka Jovana Jeremić je saopštila odluku produkcije da Božićevu kazni finansijski sa 1.000 evra zbog fizičkog kontakta.

Za to vreme, Milojkovo zdravstveno stanje je znatno bolje. Lekari su učinili sve kako bi mu pomogli i on je sada stabilno. Božić trenutno spava u luksuznoj zemunskoj vili, a u snu povremeno doziva nikog drugog nego njegovu venčanu suprugu - Milijanu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.