Verona bez kazne dok se detaljno ne ispita incident sa Balotelijem

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2019, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verona bez kazne dok se detaljno ne ispita incident sa Balotelijem

Fudbalski savez Italije ukinuo je danas odluku o delimičnom zatvaranju tribina stadiona Verone zbog toga što su navijači tog kluba vređali Marija Balotelija na rasnoj osnovi.

Predsednik Fudbalskog saveza Italije Gabrijele Gravina izjavio je da je veoma razočaran odlukom, koju je donela disciplinska komisija te organizacije.

Pre donošenja konačne presude disciplinskog suda, kako je saopštio savez, biće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << potrebna dodatna istraga da bi se tačno identifikovao sektor sa kog je vređan Baloteli.

Baloteli, koji igra za Brešu, pretio je da će napustiti teren zbog uvreda tokom utakmice, a ona je tada bila prekinuta na nekoliko minuta.

Balotelija je trener Breše Fabio Groso u međuvremenu udaljio sa treninga, detaljnije OVDE.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.