Veliki incident u rafineriji nafte VIDEO

Izvor: B92, 08.Okt.2018, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Veliki incident" u rafineriji nafte VIDEO

U rafineriji nafte kompanije "Irving" u Sent Džonu, u kanadskoj pokrajini Nju Bransvik, došlo je do eksplozije i požara, navode stanovnici tog grada.

Si-Bi-Si njuz javlja da se plamen, posle eksplozije koja je izbila u jutarnjim satima po lokalnom vremenu, mogao videti i iz daljine, a da stanovnici opisuju eksploziju kao veoma snažnu.

Praćena crnim dimom, vatra se, tvrde očevici, uzdizala do visine od čak 30 metara.

Na društvenim mrežama objavljeno je više fotografija na kojima se vidi rafinerija u plamenu, a očevici navode da su vatrogasci intervenisali na licu mesta.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Incident u rafineriji: Iz objekta kulja gust, crni dim, od stanovnika se traži da u potpunosti izbegavaju ovo područje (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 08.Okt.2018

U najvećoj rafineriji nafte u Kanadi dogodio se incident, a lokalni stanovnici na društvenim mrežama objavili su snimke na kojima se vidi da iz objekata kulja dim...Postoje izveštaji da se dogodila eksplozija u rafineriji ulja Irving u gradu Sent Džon. Tamošnja policija je saopštila da su službe...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.