VLADIMIR TODORIĆ: Mi demokrate redovno gađamo žandarme flašama!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Sep.2014, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VLADIMIR TODORIĆ: Mi demokrate redovno gađamo žandarme flašama!

Incident u kome je pretučen brat premijera Srbije Andrej Vučić izazvao je pravu lavinu reakcija na društvenim mrežama. Vladimir Todorić, član Predsedništva Demokratske stranke, svoje sarkastično mišljenje izrazio je na Tviteru

Član Predsedništva Demokratske stranke (DS) Vladimir Todorić danas je na svom Tviter profilu ostavo ciničan komentar na incident u kom su pripadnici Žandarmerije >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << iz Niša pretukli brata premijera Srbije Andreja Vučića.

- Mi demokrate inače redovno gađano žandarme flašama, ali se oni nikada ne ljute. To im je krajnje simpatično - napisao je Todorić na svom Tviteru.

Mi demokrate inače redovno gađano žandarme flašama ali se oni nikada ne ljute. To im je krajnje simpatično

— Vladimir Todoric (@VladimirTodoric) September 30, 2014

Pripadnici Žandarmerije brutalno su napali i pretukli Andreja Vučića i Predraga Malog, kao i članove obezebeđenja premijera. Oni su dobro su znali koga su tukli, jer su im se svi uredno legitimisali, pa se opravdano tvrdi da ovaj napad nije bio slučajan!

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.