(VIDEO) STRAVA: Pedofil pokušao da napadne devojčicu (4) - SPASIO je srednjoškolac koji je pretukao manijaka

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2021, 21:04

(VIDEO) STRAVA: Pedofil pokušao da napadne devojčicu (4) - SPASIO je srednjoškolac koji je pretukao manijaka

-Deca su najpre ušli unutra uplakana i onda ih je pratio taj gospodin. Kada sam video da im prilazi i pokušava nasilno da ih poljubi, tada sam uključio kameru i napao ga- izjavio je mladi Rus.

Incident se odigrao u maloj prodavnici u  Novosibrsku gde je mladi Rus Vitali (15) uzeo stvar u svoje ruke kada je uvideo da stariji gospodin prilazi deci starosti ( 10, 7, 5) i traži da od njih da ih poljubi i dira.

Nakon toga je došlo do fizčkog obračuna između >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pedofila i Vitalija u kom je Vitali nekoliko puta udario napadača i oborio ga na zemlju.

 Policija je potom došla, a pedofil je pobegao pre toga - iz izjava dece vidi se da ih je napastvovao dodatno pre ulaska u prodavnicu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.