Identifikovani osumnjičeni za napad na Cecinu kuću: Potraga u toku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2018, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Identifikovani osumnjičeni za napad na Cecinu kuću: Potraga u toku!

Incident se dogodio u nedelju jutro

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu identifikovali su dve osobe za koje se sumnja da su u nedelju ujutru u Ulici Ljutice Bogdana vozilom udarili u kuću u kojoj živi Svetlana Ražnatović.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje za osumnjičenima N. A. (1986) i S. M. (1988) je raspisana potraga.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Podsećamo, porodična kuća Cece Ražnatović divljački je napadnuta 30. septembra u ranim jutarnjim časovima kada su tri automobila udarala u vrata njene kuće u ulici Ljutice Bogdana.

Ceca i njena porodica su pod stresom zbog činjenice da je neko od njih mogao da strada prilikom napada. Prvenstveno, mala deca njene sestre Lidije koja su se nalazila u sobi koju drže stubovi kuće u koje se udaralo, a koji su se u to vreme spremali da napuste dom i krenu na izlet.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.