UŽASNA SMRT! Ženine jezive reči snimljene su komšijskom kamerom pre nego što je zadavljena

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2021, 19:02

UŽASNA SMRT! Ženine jezive reči snimljene su komšijskom kamerom pre nego što je zadavljena

Par je bio razdvojen nekoliko godina pre incident.

Endrju Džon Kobi (59) optužen je za ubistvo svoje supruge Galene Kim Kobi (51) u njenoj kući u australijskom Vorongariju u novembru 2017. godine.

Čula se žena koja je preklinjala "Andrev, molim te" pre nego što ju je suprug navodno pretukao i zadavio do smrti dok je iznosila smeće.

Endrju Džon Kobi  negirao je da je ubio bivšu suprugu Kim Kobi, ali su ga odali jezivi snimci komšijske sigurnosne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kamere.

Par je bio razdvojen nekoliko godina pre incidenta, a u sredu se Andrev izjavio da nije kriv po optužbi.

U to vreme Kim je živela sa Kregom Edenom, bivšim mužem njene sestre, koji je 12. novembra pronašao njeno telo ispred kuće u 23:00 časova.

Tužilac Filip Mekarti objasnio je da Kreg u početku nije ni prepoznao majku troje djece, dodajući da je bila "ugušena i ostavljena da umre".

Poroti je rečeno da je automobil koji je Endrju pozajmio te noći pronađen u blizini tela i da je Kimove očajničke molbe za milost uhvatila komšijska sigurnosna kamera.

Dok se jezivi snimak puštao na sudu, među njenim vrištanjem moglo se čuti da je molila za život.

Tužilac je dodao da je Kimova krv bila na Andrevinoj odeći kada je pronađen.

pic.twitter.com/AEX3V9lGuS

— pensador (@sakriosamime) October 21, 2021
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.