U Šibeniku u lisicama privedeni napadači na Srbe, dogodio se i incident

Izvor: B92, 06.Sep.2019, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Šibeniku u lisicama privedeni napadači na Srbe, dogodio se i incident

Šibenik/Zagreb -- Deset osoba koje šibenska policija dovodi u vezu s napadima na Srbe kod Knina tokom dana biće saslušani u državnom tužilaštvu, javlja Šibenik.in.

Jutros u tužilaštvo privedene četiri osobe, koje je policija privela u četvrtak, preneo je Index.hr. Ali, tokom njihovog uvođenja u DORH došlo je do incidenta, kada je grupa mladića snimala novinare, zaklanjala im kamere, pokazivala srednji prst i dovikivala uvrede, nakon čega ih je legitimisala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << policija.

Šibenska policija u četvrtak je saopštila da su privedeni huligani koji se dovode u vezu s napadom od 21. avgusta kada su u kafiću u Uzdolju, kod Knina, napadnuti građani srpske nacionalnosti dok su gledali utakmicu Crvene zvezde, s šireg područja Šibenika, Splita i Sinja, kao i da se privedeni dovode u vezu s tada počinjenim krivičnim delima nasilničko ponašanje, telesna povrede i oštećenja tuđih stvari.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.