Tuča u leskovačkoj kafani, muškarci goste gađali flašama i stolicom

Izvor: JužneVesti.com, 23.Okt.2019, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča u leskovačkoj kafani, muškarci goste gađali flašama i stolicom

Trojica muškaraca svađali su se sa gostima u jednoj leskovačkoj kafani, a nakon verbalnog okršaja, gađali ih flašama i stolicom. Jedan od njih je muškarca posekao nožem po licu, a incident se dogodio u ponedeljak, 21. oktobra.

Za krivično delo teška telesna povreda sumniči se 31-godišnji R. J. iz okoline Leskovca koji je, nakon kratke svađe, nožem posekao 41-godišnjeg muškarca.

Druga dvojica, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 21-godišnji M. S. i 8 godina stariji D. T. pretili su gostima i gađali ih flašama i stolicom i oni se, kažu u policiji, sumnjiče za krivično delo nasilničko ponašanje.

Svoj trojici osumnjičenih određen je pritvor do 30 dana.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.