Tuča Mirze Begića i Mensa-Bonsua, obojica isključena (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Nov.2013, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča Mirze Begića i Mensa-Bonsua, obojica isključena (VIDEO)

Retko kad se dešavaju veliki incidenti u mečevima Evrolige. Ipak, kad je već takav slučaj, onda je košarka u drugom planu.
Tako je bilo u Pireju, u duelu Olimpijakosa i Galatasaraja, koji neće ostati upamćen po ubedljivom trijumf prvaka Evrope. Naime, sjajnu partiju crveno-belih u drugi plan bacila je tuča Mirze Begića i Pops Mensa-Bonsua.
Kad je pobednik odavno bio poznat, na nešto više >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << od tri minuta pre kraja, njih dvojica su u desetak sekundi uspeli da razmene nekoliko udaraca, zbog kojih će verovatno tek snositi kazne. Obojica su naravno poslata u svlačionicu pre vremena.

Pogledaj vesti o: Evroliga,   Košarka

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.