Tri vojnika poginula u nesreći tokom obuke u Džordžiji

Izvor: VOA, 20.Okt.2019, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri vojnika poginula u nesreći tokom obuke u Džordžiji

Tri vojnika su poginula, a tri povređena u nesreći tokom obuke u vojnoj bazi u američkoj saveznoj državi Džordžiji. Vojska je saopštila da su se vojnici nalazili u oklopnom vozilu, kada se nesreća dogodila u nedelju rano ujutro. "Veoma smo tužni zbog gubitka tri vojnika i ranjavanja još tri. Molimo se za porodice koje je pogodila ova tragedija", naveo je u saopštenju general major Toni Aguto, komandat Treće pešadijske divizije u kojoj su bili stradali vojnici. Vojska je u saopštenju incident nazvala nesrećom, ali nije navela više detalja, dok zvaničnici baze Fort Sjuart nisu komentarisali situaciju. Baza Fort Stjuart, osnovana 1940. godine, najveća je vojna instalacija istočno od reke Misisipi.

Nastavak na VOA...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tri vojnika poginula tokom obuke

Izvor: B92, 20.Okt.2019

Vašington -- Tri vojnika su poginula, a tri povređena u nesreći tokom obuke u vojnoj bazi u američkoj saveznoj državi Džordžiji...Vojska SAD je saopštila da su se vojnici nalazili u oklopnom vozilu, kada se nesreća dogodila jutros, preneo je Glas Amerike..."Veoma smo tužni zbog gubitka tri...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.