Teretni voz iskliznuo iz šina na stanici u Kikindi

Izvor: Večernje novosti, 25.Feb.2019, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teretni voz iskliznuo iz šina na stanici u Kikindi

Kako “Novosti” saznaju u kompoziciji je bilo ukupno 16 teretnih vagona, a do iskliznuća je došlo deset minuta nakon zatvaranja rampe na pružnom prelazu KIKINDA - Lokomotiva i jedan vagon teretnog voza koji je prevozio kamen, danas popodne, oko 16,30 sati, iskliznuo je iz šina na Železničkoj stanici u Kikindi. Iskliznuće voza dogodilo se prilikom manevra na Železničkoj stanici, a zbog ovog incidenta prekinut je železnički, ali i drumski saobraćaj na lokalnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << putu Kikinda-Nakovo, gde se nalazi i Granični prelaz sa Rumunijom i koji radi do 19 sati.Pročitajte još: Počela rekonstrukcija pruge Niš - Zaječar Vagoni koji su ostali na pruzi su povučeni, a uklanjanje lokomotive i vagona koji je iskliznuo biće moguće samo dizalicom, čiji se dolazak tek očekuje. Kako “Novosti” saznaju u kompoziciji je bilo ukupno 16 teretnih vagona, a do iskliznuća je došlo deset minuta nakon zatvaranja rampe na pružnom prelazu. Mesto incidenta obezbeđuje Saobraćajna policija, koja je odmah izašla na teren i vozače preusmerava na alternativne putne pravce.Pročitajte još: Vagoni sa fosfornom kiselinom iskliznuli sa pruge Istraga će pokazati šta je uzrok iskliznuća lokomotive i vagona, mada se, prema nezvaničnim informacijama, kao razlog navode oštećenja, ali i krađa novih šina i klinova na prizi koji su postavljeni pre pola godine.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Voz iskliznuo iz šina na stanici u Kikindi

Izvor: Radio 021, 26.Feb.2019, 08:30

Lokomotiva i jedan vagon teretnog voza koji je prevozio kamen, juče popodne, oko 16:30 časova, iskliznuo je iz šina na Železničkoj stanici u Kikindi...Iskliznuće voza dogodilo se prilikom manevra na Železničkoj stanici, a zbog ovog incidenta prekinut je železnički, ali i drumski saobraćaj...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.