Talačka kriza u Engleskoj: Napadač naoružan sačmarom upao u zabavni park

Izvor: Vesti-online.com, 22.Okt.2017, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Talačka kriza u Engleskoj: Napadač naoružan sačmarom upao u zabavni park

Britanska policija saopštila je danas da je "u toku incident" u zabavnom parku u Nanitonu, u centralnoj Engleskoj, a građane je upozorila da izbegavaju kretanje u tom delu grada, dok mediji i očevici navode da je reč o talačkoj krizi.

Policija Vorvikšajera u centralnoj Engleskoj nije na Tviteru objavila više detalja o incidentu, ali se u porukama na društvenim mrežama navodi da naoružani muškarac drži taoce u kompleksu koji obuhvata bioskop, dečju igraonicu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kuglanu i restorane, prenosi Rojters.

Očevici navode da je oblast oko parka Bermuda, tržnog centra na otvorenom, blokirala naoružana policija, javlja BBC.

RT @AmichaiStein1: #BREAKING: a man armed with a shotgun has taken hostages at a bowling alley in Nuneaton, #UK pic.twitter.com/mFsQlhWbZA— kentrix Chip (@KentrixChip) 22. октобар 2017.

Na fotografijama objavljenim na Tviteru može se videti više policijskih vozila u blizini komleksa. Neimenovani očevidac rekao je za Skaj njuz da je nekim ljudima dozvoljeno da izađu iz kompleksa, prenosi Rojters.

List "Koventri telegraf" prenosi da je njegov izveštač video kako na lice mesta sleće helikopter Hitne pomoći pridruživši se trima vozilima Hitne pomoći.

Armed Man is believed to have taken a number of hostages at Nuneaton Bowling alley at Bermuda Park pic.twitter.com/oS1eKmUd6w— Police Hour (@PoliceHour) 22. октобар 2017.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.