TV Srpsko ujedinjenje: Nove trobojke u maslinama u Podgorici (VIDEO)

Izvor: KMnovine.com, 29.Jan.2020, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TV Srpsko ujedinjenje: Nove trobojke u maslinama u Podgorici (VIDEO)

I pored režimskih pritisaka, otpor srpske omladine, koja prkosi sa trobojkama, tokom poslednja 24 sata neprekidno traje.




Manji incidenti obeležili su dan za nama. Šest patrolnih kola policije ''stražarila'' su i ''čuvala Masline'' od mladosti ovog dela Podgorice. Ipak, bez rezultata... piše TV Srpsko ujedinjenje.







POGLEDAJTE VIDEO:
>> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com <<





PROČITAJTE JOŠ:
Jovo Vukelić: Montenegrinska laž od koje bride obrazi - KM NovineJovo Vukelić: Montenegrinska laž od koje bride obrazi Darmanovćevo grubo obmanjivanje javnosti da su odnosi Beograda i Podgorice dobri, verovatno najbolji. Podsetićemo da su svoj stav o stanju u Crnoj Gori i prema Srbima, a i odnosima dve države, nedavno izneli i sama SPC i njeni vodeći velikodostojnici, srpski Patrijarh Irinej i mitropolit crnogorski Amfilohije.





PROČITAJTE JOŠ:
CRNOGORSKA GOLGOTA: Kako su komunisti razapinjali sveštenike i bacali u jame! 📷 - KM NovineTeror nad Srpskom pravoslavnom crkvom za vreme i posle Drugog svetskog rata. Od 200 sveštenika u Crnoj Gori, pobijeno je njih 182, i to najčešće na najsvirepije načine, pošto su ih prethodno zverski mučili - čupali im brade, kačili im ovnujska zvona, uprezali u konjske kočije, terali ih da piju krv ubijenih četnika, žive ih bacali u jame.
>



PROČITAJTE JOŠ:
Zbog velikog doprinosa nezavisnosti Crne Gore i Albanci u proslavi - KM NovineCrnogorska kulturna mreža (CKM) pozvala je Albance da učestvuju u programu obeležavanja decenije nezavisnosti Crne Gore. Predsednik CKM-a, Aleksandar Damjanović o tome je razgovarao sa predsednikom Opštine Ulcinj, Fatmirom Đekom.




KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: Srpsko ujedinjenje    :: © 2014 - 2019 ::    Hvala na interesovanju


Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.