TOMOVIĆ SE NE KAJE: Nakon jučerašnjeg INCIDENTA sa Aleksandrom Subotić, Vladimir izjavio OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2018, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOMOVIĆ SE NE KAJE: Nakon jučerašnjeg INCIDENTA sa Aleksandrom Subotić, Vladimir izjavio OVO!

Džabe diskvalifikacija!

Vladimir Tomović je sinoć diskvalifikovan i izbačen iz Zadruge. On je podsećamo udario Aleksandru Subotić, koja je pre toga udarila njega. Ipak, produkcija je reagovala i izbacila ga iz riralitija.

On se danas oglasio povodom toga i kaže da bi voleo da se vrati u rijaliti, ali shvata da to ne može na silu. On smatra da nije kriv, samo je reagovao inpulsivno.

- Nisam ja udario ženu pesnicom, nego je ona mene ošamarila, a ja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam njoj impulsivno vratio. Šta ću kad sam impulsivan, ali neću da dozvolim da me bilo ko šamara. Nije obezbeđenje krivo, oni su svoj posao odradili muški, ali ona me je gazila, psovala majke mrtve, udarila me po nosu, još sam otečen", izneo je svoje mišljenje Tomović, a kada mu je neko od pratilaca poručio da je "trebalo nogom da je udari" -  Tomović je odgovorio da nikoga ne treba udarati nogom.

On se podsećamo osvrnuo i na učešće svoje devojke Stanije Dobrojević za koju smatra da će iz rijalitija izaći kao pobednik.

- Stanija će pobediti u Zadruzi, izaći će odatle i otići u Ameriku, a mene će šutnuti u d.pe - rekao je on uz osmeh, dodajući da je voli.

Ovo će SLOMITI LUNU! Gagi progovorio, u nekoliko reči otkrio ISTINU! "Neće joj biti dobro..." UŽAS!

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Incident,   Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.