TOMKIĆU ZAPALjENA PRODAVNICA: Posle prebijanja, pretnji i dodele policijske zaštite novi incident u Beranama

Izvor: Večernje novosti, 28.Mar.2019, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOMKIĆU ZAPALjENA PRODAVNICA: Posle prebijanja, pretnji i dodele policijske zaštite novi incident u Beranama

Posle surovog prebijanja, pretnji, reketiranja i nacionalističkih uvreda, u četvrtak oko dva sata ujutru, dok je bila u toku smena policijskog obezbeđenja, u Beranama je zapaljena prodavnica Igoru Tomkiću (45) Posle surovog prebijanja, pretnji, reketiranja i nacionalističkih uvreda, u četvrtak oko dva sata ujutru, dok je bila u toku smena policijskog obezbeđenja, u Beranamaje zapaljena prodavnica Igoru Tomkiću (45), čoveku hrvatske nacionalnosti.PROČITAJTE JOŠ: Protestni >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << skup povodom prebijanja Igora Tomkića Prebijanje Tomkića je izazvalo ogroman gnev Beranaca, jer su Tomkići ugledna porodica, napadači su poslani u zatvor, pa će novi incident, nema sumnje, ubrzati njegovu nameru da se iseli iz grada u kome je rođen, ukoliko država ne pokaže da je jača od šačice huligana.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nakon prebijanja, Tomkiću zapaljena prodavnica

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Mar.2019

Igoru Tomkiću iz Berana, koji je pre deset dana prebijen jer je, kako tvrdi, hrvatske nacionalnosti, tokom noći zapaljena je prodavnica u tom gradu...Požar je izbio jutros u dva sata, a napadači su, prema nezvaničnim informacijama, čekali da dođe do smjene policijske zaštite, te iskoristili priliku...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.