TALAČKA KRIZA U FRANCUSKOJ! Napadač preti da će početi da ubija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2019, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TALAČKA KRIZA U FRANCUSKOJ! Napadač preti da će početi da ubija!

Napadač je uzeo pet talaca u duvanskoj radnji u jugozapadnoj Francuskoj, prema lokalnim izveštajima.

Kada je policija pokušala da mu se približi, osumnjičeni je zapretio da će pucati na policiju i da se niko ne približava prodavnici u Blanjaku, gradu u blizini aerodroma Tuluz, gde ga je policija blokirala.

Snage bezbednosti su zatvorile područje, a policajci RAID-a su na licu mesta.

Gunman Takes 5 Hostages Inside French Convenience Store https://t.co/CLcOTeN6hG
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— zerohedge (@zerohedge) May 7, 2019

Policijski izvori ne tretiraju incident kao vezan za terorizam, tvrdeći da veruju da bi to mogao biti rezultat oružane pljačke koja je krenula naopako.

- Smatra se da je napadač naoružan i da je zapretio da će pucati na policiju. Čovek je tražio pregovarača i zapretio je da će ubiti taoce ako se sigurnosni kordon ne povuče - navodi lokalna Francuska televizija.

⚠️⚠️Grosse intervention des policiers sur un braquage avec prise d’otage au tabac situé juste à l’entre de Blagnac ⚠️⚠️ #PriseOtage #Blagnac #Toulouse #Police #Braquage #Tabac pic.twitter.com/7ArIy8tnWh

— Germain Chartier (@GermainCht) May 7, 2019

- Od nas je zatraženo da zatvorimo roletne i da ostanemo u kući - rekao je lokalni biznismen.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.