TAKI ZAVRŠIO U BOLNICI! Pozlilo mi je posle TUČE dve cure, nisam dobro! Šokiran onim što je video

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021, 11:21

TAKI ZAVRŠIO U BOLNICI! "Pozlilo mi je posle TUČE dve cure, nisam dobro!" Šokiran onim što je video

Nije mogao da ostane ravnodušan nakon incidenta.

Nakon jučerašnjeg fizičkog obračuna između zadrugarki Maje Marinković i Aleksandre Nikolić zbog Marka Janjuševića Janjuša, sve je u šoku ostavila činjenica da su se Maja i Janjuš pomirili.

Pre samo nekoliko dana, Maja se klela u svog oca kako neće biti u vezi sa Janjuševićem, ali je svoju reč pogazila.

Maja i Janjuš su u toku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << noći razmenjivali nežnosti a u jednom momentu mu je ona zatražila da imaju dete.

Nakon svih ovih neočekivanih scena, oglasio se Majin otac Radomir Taki Marinković.

- Znate kako, ja sam u bolnici, meni je juče pozlilo nakon one tuče dve cure! Ne znam da li će mi doktori dati da odem iz bolnice, jer nisam uopšte dobro! Pritisak mi je toliko skočio da sam morao da odem kod lekara hitno, uopšte mi nije dobro - kratko je prokomentarisao Taki.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.