Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Mar.2019, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska lista optužuje Petrovića: Prvi put od 1999. Srbin napao Srbina u Prištini

Srpska lista optužila je danas predsednika Samostalne liberalne stranke Slobodana Petrovića da je napao poverenika te liste Milana Kostića, navodeći da je to "prvi put od 1999. godine da Srbin u Prištini bude napadnut od strane drugog Srbina".

Lista je u saopštenju navela da se incident dogodio oko 10 časova u jednom restoranu kada je "bez ikakvog povoda, Petrović uz pogrdne reči pogodio Kostića mobilnim telefonom >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u glavu".

"Na poziv povređenog Kostića, na lice mesta je ubrzo stigla policija koja je Petrovića privela a od Kostića su zahtevali da im da izjavu o događaju. Prilikom privođenja Slobodana Petrovića, visoki funkcioner njegove stranke Boban Stanković je u prisustvu policije na račun Kostića izrekao više ozbiljnih pretnji", navela je Srpska lista.

Ocenjuje se da napad na Milana Kostića, poverenika Srpske liste u Prilužju, "pokazuje osionost Slobodana Petrovića i njegovih pajtaša, koji su nakon ulaska u Vladu Ramuša Haradinaja i dobijenog mesta ministra, umislili da mogu da napadaju i vređaju svoje sunarodnike samo zato što su njihovi politički protivnici".

Srpska lista je zatražila da policija i tužilaštvo preduzmu "sve neophodne radnje" kako bi Slobodan Petrović i Boban Stanković bili procesuirani i kažnjeni, navodeći da je njihovo ponašanje "apsolutno neprihvatljivo".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tuča Srba na Kosovu

Izvor: Mondo, 20.Mar.2019

Srpska lista optužila je danas predsednika Samostalne liberalne stranke Slobodana Petrovića da je napao poverenika te liste Milana Kostića, navodeći da je to "prvi put od 1999. godine da Srbin u Prištini bude napadnut od strane drugog"...Foto: MONDO/Lana Stošić..Lista je u saopštenju navela da...

Nastavak na Mondo...

RAMUŠEV SRBIN USRED RESTORANA U PRIŠTINI UDARIO NA ČLANA SRPSKE LISTE: Petrović mobilnim telefonom pogodio u glavu Milana Kostića, pa seo za sto i naručio piće?! SRAMAN NAPAD SRBINA NA SRBINA

Izvor: Kurir, 20.Mar.2019

SL navodi da je ovaj "sramni napad" na Kostića, porodičnog čoveka koji je dao značajan doprinos opstanku srpskog naroda, "pokazuje osionost Slobodana Petrovića i njegovih pajtaša, koji su nakon ulaska u Vladu Ramuša Haradinaja i dobijenog mesta ministra umislili da mogu fizički da napadaju i...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.