Spuštam glavu samo gde ja hoću! Vučić otvoreno o napadu na njega u Potočarima

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Spuštam glavu samo gde ja hoću!" Vučić otvoreno o napadu na njega u Potočarima

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da mu nije potrebno objašnjenje bošnjaka za incident u Potočarima.

On tvrdi da su od objašnjenja važniji mir i dobri odnosi sa BiH, te poručio da ni tada nije spustio glavu, jer je, istakao je, spušta samo kada on to hoće i gde hoće.

Vučić je, odgovarajući na pitanja gledalaca emisije "Hit Tvit" televizije "Pink", rekao da je prošao mnoge >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čudne situacije u životu, ali da takvu atmosferu, koja je bila tamo, nije video.

- Ni tada nisam spustio glavu. Pognuo sam je samo kada sam položio cveće. Spuštam glavu samo gde ja hoću - rekao je on.

Vučić je kazao da mu nije potrebno objašnjenje za to što se dogodilo u Potočarima, jer je mnogo važnije od toga da sačuvamo mir i dobre odnose sa BiH.

Na jedno od pitanja, o budućnosti SNS, rekao je da je ta stranka nešto najbolje što se dogodilo Srbiji u poslednjih 12 godina.

- Biće u istoriji zapisano koje je reforme uspela da provede, šta je sve napravila. Danas o tome neki govore sa podsmehom, ali istorija će suditi na objektivniji način -  uveren je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić: Glavu spuštam samo kada ja hoću i gde hoću

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jul.2019

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da mu nije potrebno objašnjenje Bošnjaka za incident u Potočarima, da su od objašnjenja važniji mir i dobri odnosi sa BiH, te poručio da ni tada nije spustio glavu, jer je, istakao je, spušta samo kada on to hoće i gdje hoće.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.