Šok na Ostrvu, Argentinac završio na poternici!

Izvor: Sportske.net, 28.Dec.2018, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok na Ostrvu, Argentinac završio na poternici!

Stići će ga ruka pravde.

Jedan od glavnih napadača Šefild Vinzdeja se nalazi na poternici!

Naime, dvadesetosmogodišnji Argentinac Fernando Forestieri će biti uhapšen po nalogu suda iz Mensfilda.

Napadač Šefilda je bio glavna figura pripremnog meča protiv Mensfilda 24. jula pošto je bio glavna figura incidenta koji je nastupio po sudijskom zvižduku.

Optužnica glasi da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nekadašnji mladi reprezentativac Italije (Orijundo) koristio preteći rečnik sa dozom rasizma u njemu.

Fudbaler se nije pojavio na zakazanom ročištu povodom incidenta koji je se odigrao u julu tokom predsezone, pa je za njim i zvanično izdata poternica.



Zbog incidenta su oba kluba kažnjena novčano a Forestieri je kažnjen takođe novčano ali i suspenzijom na početku sezone u visini od tri meča.





Italijan nastupa za Šefild od 2015. godine kada je došao iz Votforda i na 101 meč je postigao 35 gola.

PIŠE: Stefan Matić

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.