Izvor: MozzartSport.com, 17.Okt.2021, 22:11

Skakali od sreće zbog pobede, pa srušili tribinu (VIDEO)

Srećom, incident u Holandiji prošeo je bez povređenih

U euforiji su bili navijači Vitesea zbog pobede nad NEC-om 1:0, kojom su se probili na šesto mesto holandskog prvenstva, a umalo da se slavlje posle utakmice pretvori u tragediju.

Dok su se pristalice gostujućeg tima radovale sa svojim fudbalerima, od njihovog silnog skakanja urušila se tribina na kojoj su stajali. Srećom, nije bilo ozbiljno povređenih. Čak su navijači nastavili da pevaju, pa su im >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se posle prvobitnog šoka ponovo pridružili fudbaleri.

"Šokiran sam! Srećom, koliko znam, niko nije povređen. Zahtevam hitnu istragu o tome šta se dogodilo", izjavio je Hubert Bruls, gradonačelnik Nijmegena, u kom je meč odigran.

Nekada je, možda, bolje samo aplaudirati...

Stand collapses carrying Vitesse fans at NEC Nijmegen in Holland.

Hopefully all ok.pic.twitter.com/E3RvNiDyLW

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.