Sanja Ilić o incidentu na Evroviziji: Počeli su da ga tuku, bilo je strašno! Mladić koji je napravio skandal je Albanac koji se pravi da je Britanac! (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 13.Maj.2018, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanja Ilić o incidentu na Evroviziji: Počeli su da ga tuku, bilo je strašno! Mladić koji je napravio skandal je "Albanac koji se pravi da je Britanac!" (FOTO, VIDEO)

Tokom nastupa Velike Britanije na Evroviziji 2018 jedan muškarac je upao i prekinuo pevačicu Suri, oteo joj mikrofon, a kasnije je i priveden.

Velika Britanija je odlučila da ne ponovi nastup, a Sanja Ilić iz "Balkanike" se oglasio povodom ovog incidenta.

"To se dešavalo pre nastupa Balkanike, ne znam da li ste videli u prenosu, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << bilo je strašno", rekao je Sanja Ilić.

On je, kako je objavio Blic, rekao da je "dasa uzeo mikrofon", a da ga je obezbeđenje posle odvelo u hodnik ispred naših predstavnika.

FOTO: Tanjug/AP/Armando Franca

"Tačno ispred Balkanike i počeli su da ga tuku, besomučno da su naši bili u šoku. Jedva su izašli na scenu i Danica je jedva otpevala uvod. Hvala bogu da taj nemio događaj nije uticao na naše iz Balkanike, ali ja ne mogu da verujem da se to dešava. Baš je bez veze", rekao je Sanja Ilić.

Okay what just happened on ?#Eurovision2018 #greatbritain pic.twitter.com/mGCWwrDgpD

Svi su se pitali ko je dečko koji je prekinuo nastup, a kako je uočeno, na njegovoj majici piše naslov "Dela britanske državne mafije" i adresa jednog sajta.

Reč je o samozvanom aktivisti za slobodu medija i autoru nekoliko e-knjiga, koji se predstavlja kao Dr A.C.

#holidays #europe #la #write #writer #dj #djs #blog #blogger #create #creativity

A post shared by Dr A.C (@dracactivism) on May 11, 2018 at 6:13am PDT

Why did I, Dr A.C @dracactivism, disrupt the U.K National TV Wards @officialntas on 23rd January 2018? Full video on my YouTube channel. Learn who the artists of the UK media or MAFIA members like @radioleary @trewrussellbrand @owenjones84 etc., are. #truth #reason #activism #insta #instagram #repost #instafollow #instagood #repost #London #europe #party #england #EU #saturday #weekend #albania #tirana

A post shared by Dr A.C (@dracactivism) on May 5, 2018 at 7:35am PDT

Na Instagramu je napisao da je "Albanac koji se pravi da je Britanac"!

#tired as f.. I caught the plane at the last minute! I ran with bags around like being an athlete!! #Los #angeles #la #ideas #music #activism #philosophy #instagram #insta #london #europe #djs #dj #nightlife

A post shared by Dr A.C (@dracactivism) on May 8, 2018 at 3:53am PDT

Već je upadao u britanske emisije i time se hvalio na Instagramu, a njegov potez prekidanja nastupa pevačice Velike Britanije fanovi Evrosonga su oštro osudili.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.