STEFANOVIĆ ZGROŽEN: Dok premijer biva kamenovan, policija stoji sa strane i ne radi ništa!

Izvor: Kurir, 11.Jul.2015, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STEFANOVIĆ ZGROŽEN: Dok premijer biva kamenovan, policija stoji sa strane i ne radi ništa!

Ja sam razočaran onim što je BiH dozvolila...Ovo ne samo da nije profesionalno, ovo je izuzetno usmeravano, ocenio je Stefanović,

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović rekao je da se na snimcima današnjeg incidenta u Potočarima videlo da policija Federacije Bosne i Hercegovine nije preduzela ništa i da se mogu videti "policajci koji nepomično stoje" kada je napadnut premijer Srbije Aleksandar Vučić.

"Ja sam razočaran onim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << što je BiH dozvolila.... Ja gledam snimke na kojima premijer biva kamenovan, a policija stoji sa strane i ne radi ništa. Ovo ne samo da nije profesionalno, ovo je izuzetno usmeravano", ocenio je Stefanović, navodeći da je bilo propusta i da nije postojao ni "spoljni prsten" obezbeđenja, već da su ljudi skoro "rukom mogli da dotaknu premijera".

Stefanović je za Televiziju Pink rekao da je pre odlaska premijera u Potočare, na obeležavanje 20 godina genocida u Srebrenici, MUP Srbije tražio da Vučića obezbeđuju specijalne jedinice Republike Srpske, u koje MUP Srbije ima poverenja, ali da je Federacija to odbila navodeći da u tom slučaju ne može da garantuje bezbednost predsednika Vlade Srbije.

On je dodao da će MUP Srbije tražiti nalaženje napadača, a dodao je da se ne može garantovati da će biti nađeni nalogodavci napada, jer je u napad bio uključen "ogroman broj ljudi" i rekao da veruje da incident ima političku pozadinu.

(Beta)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.