ŠOK VIDEO! Instagram lepotica PRETUKLA ženu na mrtvo ime, gazila joj po glavi i GRIZLA JE ZA LICE (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2018, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK VIDEO! Instagram lepotica PRETUKLA ženu na mrtvo ime, gazila joj po glavi i GRIZLA JE ZA LICE (FOTO/VIDEO)

Australijski instagram model Alaina Džouns je proglašena krivom za incident u kome je žestoko pretukla ženu posle sukoba u saobraćaju.

Ova devojka člana ozloglašenih “Anđela pakla” je takođe grizla nesrećnu ženu za lice, ali je ipak išetala slobodna sa suđenja posle presude.

Džounosova je pokušala da pretekne vozilo na zakrčenom putu u Robini, na australijskoj Zlatnoj obali. Na snimku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se može videti žena kako izlazi iz svojih kola i prilazi Džounsovoj kada su stale na semaforu.

ROBINA ROAD RAGE: A Gold Coast woman has faced court over this shocking attack. @kathrynforan will bring you the details at 5.30pm. #9News pic.twitter.com/O2WhM36V6C

— Nine News Gold Coast (@9NewsGoldCoast) October 23, 2018

Izbila je brutalna tuča, kada je Džounsova bacila žrtvu na zemlju i krvnički je udarala, skakala joj po glavi i grizla je za lice.

Ona je priznala krivicu za nanošenje teških telesnih povreda, posedovanje opijata, ometanje izvršenja pravde i nepoštovanje saobraćajnih propisa. Ona je dobila uslovnu kaznu zatvora od tri meseca i morala je da plati 1000 dolara ženi koju je napala.

Džounsova, koja takođe koristi ime Alaina Vejder, je partnerka bivšeg člana bajkerske bande “Anđeli pakla” i bivša devojka Džona Fejhija, člana Bandidosa, još jedne bande. Sudija je rekla da bi Džounsova bila osuđena na kaznu zatvora da nije izjavila kako se kaje zbog zločina.

The Queen 🖤 #allainavader #goals @allainaavader

A post shared by @ allainavaderfanpage on Aug 6, 2018 at 2:44am PDT

this woman is beautiful from Australia #allainavader #tattoomodel #australiantattoomodel #shoutout #followher

A post shared by Biancya victoria (@__bestffl) on Jun 4, 2017 at 3:40am PDT

GODDESS-DIOSA: @allainavader The spectacular blonde ALLAINA VADER La espectacular rubia ALLAINA VADER #allainavader #blonde #tattoogirl #beauty #belleza #diosa #goddess #instadiosas #instagoddesses #pivon #cañon #bikini #nice

A post shared by INSTAGODDESSES - INSTADIOSAS (@_instadiosas_) on Mar 5, 2017 at 7:51pm PST

@allainavader #allainavader

A post shared by Best IG Model Pics (@bestigmodelpics) on May 13, 2016 at 1:18pm PDT

Bad <3 #allainavader #wowies #youknowyoulookgood #datbodyisfabulous #lovestomachtattoos #queen

A post shared by Frankie Puh's Page Of Sexiness (@frankiepuh) on Dec 19, 2014 at 5:13am PST

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ZVEZDA INSTAGRAMA ZGROZILA ZEMLJU: Prebila ženu nasred ulice, skakala joj po glavi i ujela je za lice (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: Kurir, 23.Okt.2018

Alejna Džouns, australijska zvezda Instagrama, proglašena je krivom zbog napada na sugrađanku u gradu Gold Koustu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.