Izvor: Press, 20.Sep.2017, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAČEKUŠA U ZAGREBU: Trener Dinama brutalno isprebijan palicama ispred svog stana

SAČEKUŠA U ZAGREBU: Trener Dinama brutalno isprebijan palicama ispred svog stana
Foto: 
Hrvatski mediji javljaju da su dvojica maskiranih napadača čekala Cvitanovića, a kada se pojavio, isprebijali su ga palicama.
Cvitanović je uspeo da pozove hitnu pomoć, posle čega je zbrinut u bolnici.
To se dogodilo posle današnje Kup utakmice u kojoj je Dinamo kao gost savladao nižerazredni >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Imbriovec 6:0.
Nedugo posle incidenta Dinamo se oglasio saopštenjem, kojim direktno krivi državu ne samo na atak na Cvitanovića, već i za prethodne napade na Zdravka Mamića.
"GNK Dinamo, zgrožen i zaprepašćen ovim činom, najoštrije osuđuje fizički napad na trenera Cvitanovića koji je vrlo lako mogao da završi s tragičnim posledicama. Na žalost, to je samo nastavak svega onoga što se događa u poslednje vreme kada je, sasvim jasno, potpuno legalizovano nasilje prema osobama iz našeg kluba. Počevši od napada na savetnika kluba Zdravka Mamića na rivi u Bolu na Braču, a zatim oružanog napada i pokušaja ubistva u Tomislavgradu, pa sve do večerašnjeg fizičkog napada na trenera Cvitanovića pred njegovim stanom. Zgroženi smo i ovim putem ponovno apelujemo da se institucije ove države napokon probude i prestanu da ignorišu sve ovo što se događa oko GNK Dinamo. Da ne ignorišu napade na građane ove zemlje. Pa zar svi zajedno čekamo da se dogodi nešto tragično da društvo konačno reaguje? Ne želimo da živimo u zemlji u kojoj se institucije boje čak i da osude zlodela. Naime, nismo primetili da je iko od relevantnih faktora i institucija reagovao nakon napada i pokušaja ubistva Zdravka Mamića što je očigledno motivisalo počinitelje ovog kukavičkog dela.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.