RADNIČKI: Veliki skandal, napad na Lalatovića

Izvor: Mondo, 17.Dec.2018, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADNIČKI: Veliki skandal, napad na Lalatovića

Navijač Napretka na konferenciji za medije posle utakmice u Kruševcu vređao trenera Nišlija.

Foto: MN Press

U poslednjem meču 21. kola Superlige Srbije, koji je zbog snega s nedelje pomeren za ponedeljak, Radnički je u Kruševcu pobedio Napredak 2:1 i tako na nabolji način zaokružio polusezonu.

Međutim, utakmicu u Kruševcu, prema navodima sa zvaničnog sajta Radničkog, obeležio je incident, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << odnosno verbalni napad navijača Napretka na nekadašnjeg trenera kruševačkog superligaša, a sada šefa stručnog štaba Nišlija, Nenada Lalatovića.

"Na konferenciji za medije nakon meča u Kruševcu dogodio se veliki skandal, pošto je na nju ušao navijač Napretka i verbalno napao šefa stručnog štaba Radničkog Nenada Lalatovića, uputivši mu najvulgarnije uvrede", piše na zvaničnoj internet stranici Radničkog.

"Sama konferencija počela neuobičajnim pitanjem PR-a Napretka, koje je bilo formulisano na jasan način da se Lalatović isprovocira, a kasnije se nadovezao i već pomenuti navijač, kojem svakako nije bilo mesto u prostoriji predviđenoj za novinare. Ovo je očigledan pokušaj da se na istorijski uspeh Radničkog baci mrlja. Završili smo na drugom mestu na tabeli sa samo jednim porazom u 21 odigranom meču. FK Radnički poziva nadležne insitutucije da reaguju i da kazne FK Napredak za nedopustiv propust u organizaciji konferencije za štampu. Činjenica je da je u prostoru za medije bila osoba koja nije novinar i čiji je zadatak bio samo da isprovocira Nenada Lalatovića. Stiče se utisak sa je taj huligan imao zadatak da umanji značaj ove polusezone za istoriju Radničkog", navodi se dalje.



Izvor: Youtube/Miroslav Đorđević

"Nenad Lalatović smatra da uprkos svemu i svim provokacijama niko ne može Radničkom da umanji ono što je postigao. Apostrofirao je da je ovo uspeh kluba, tima, stručnog štaba, kao i rukovodstva na čelu sa Ivicom Tončevom. Zahvalio se i navijačima, koji su mu na kraju utakmice dodelili pehar za najboljeg trenera što govori o obostranom poštovanju. Naglasio je i da je pitanje PR-a Napretka bilo naručeno, jer ga je pitala o navodno pokazanom srednjem prstu tokom utakmice, što Lalatović oštro demantuje i naglašava da se to desilo da bi delegat svakako reagovao na to i kaznio ga. Nenad Lalatović je na kraju javno postavio pitanje ko je pustio huligana u novinarske prostorije, jer se ovo sve lako moglo izroditi u puno teži incident", stoji na kraju.

Radnički je prvi deo sezone završio na drugom mestu, sa čak šest bodova više od Partizana, a devet manje od Crvene zvezde.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Bura posle meča u Kruševcu, sukob Lalatovića u sali za medije

Izvor: JužneVesti.com, 17.Dec.2018

Senku na trijumfalni završetak jesenjeg dela sezone Radničkog bacio je incident sa konferencije za štampu nakon odigranog meča u Kruševcu. Čovek koji se našao u sali za medije, a koga je niški klub okarakterisao kao navijača Napretka, počeo je da vređa trenera kluba sa "Čaira" Nenada Lalatovića,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.