Radnici Čistoće napadnuti u Petrovaradinu, jedan pretučen

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jun.2019, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnici "Čistoće" napadnuti u Petrovaradinu, jedan pretučen

Danas oko 14 časova u Livadskoj ulici u Petrovaradinu došlo je do incidenta, kada je kamion JKP "Čistoća", u pokušaju da prođe pored nekolicine nepropisno parkiranih vozila, prešao preko travnjaka na javnoj površini. Nekoliko građana tada je fizički napalo radnike JKP "Čistoća", a jedan od radnika je pretučen. 

Na teren je izašla ekipa Hitne pomoći, kao i pripadnici Novosadske policije, koji su potom  sačinili zapisnik, a istraga povodom ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << incidenta je u toku.

Iz JKP "Čistoća" apeluju na građane da omoguće njihovim ekipama da neometano rade svoj posao, parkiraju svoja vozila na propisani način i posebno mole sve građane da se ne obračunavaju fizički sa radnicima JKP "Čistoća", koji ni u kojoj situaciji ne izazivaju incidente.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Sad: Grupa građana pretukla radnika "Čistoće" jer je prešao kamionom preko travnjaka

Izvor: B92, 06.Jun.2019

Beograd -- Radnika javnog komunalnog preduzeća "Čistoća" iz Novog Sada pretukla je grupa građana kada je kamion tog preduzeća prešao preko travnjaka na javnoj površini...U saopštenju "Čistoće" se navodi da je kamion tog preduzeća pokušao da prođe pored nekoliko nepropisno parkiranih u Livadskoj...

Nastavak na B92...

Radnici "Čistoće" fizički napadnuti, istraga u toku

Izvor: Radio 021, 06.Jun.2019

Iz JKP "Čistoća" saopštili su da je danas, oko 14 časova, u Livadskoj ulici u Petrovaradinu nekoliko građana fizički napalo njihove radnike.."Kada je kamion našeg preduzeća u pokušaju da prođe pored nekolicine nepropisno parkiranih vozila prešao preko travnjaka na javnoj površini, nekoliko...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.