Čikago: Ubijen napadač, četiri osobe kritično

Izvor: B92, 20.Nov.2018, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čikago: Ubijen napadač, četiri osobe kritično

Jedna osoba je ubijena, a četiri su ranjene u pucnjavi koja se dogodila u bolnici u Čikagu.

Portparol čikaške policije Entoni Guljelmi objavio je da je ubijen napadač, a četiri ranjene osobe su u kritičnom stanju, nakon večerašnje pucnjave zbog koje su policajci intervenisali u loklanoj bolnici "Mersi", prenosi AP.

Navodi se da je Guljelmi kazao da je među ranjenima policajac i najmanje jedna osoba zaposlena u bolnici.

AP navodi da on nije precizirao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da li je napadač izvršio samoubistvo ili je ubijen.

Portparol gradonačelnika Čikaga Rama Emanuela objavio je da gradonačelnik i šef čikaške policije Edi Džonson prate razvoj situacije.

"En-Bi-Si njuz" je prethodno javio da su pripadnici policije stigli u bolnicu "Mersi" nakon dojave da su se tu čuli pucnji, da bi potom usledio njihov vatreni obračun sa napadačem.

Guljelmi je na Tviteru preneo upozorenje vlasti građanima da izbegavaju to područje pošto je policija započela detaljnu pretragu bolnice.

Izvor iz čikaške vatrogasne službe kazao je za "En-Bi-Si" da je bolnica delimično evakuisana.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tri osobe ubijene u bolnici u Čikagu, poginuo i napadač

Izvor: N1 televizija, 20.Nov.2018

Naoružani muškarac ubio je u bolnici u Čikagu policajca i još dve osobe pre nego što je i on stradao u pucnjavi. Kako je objavila policija, pucnjava je rezultat porodičnog nasilja. RTS nezvanično saznaje da je među ubijenima 25-godišnja devojka srpskog porekla iz Čikaga Dejna Les...Muškarac...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.