Pucnjava i masovna tuča Delija i Grobara na Novom Beogradu: Policija sa kalašnjikovima blokirala kraj, ima ranjenih

Izvor: Prva.rs, 09.Jun.2017, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava i masovna tuča Delija i Grobara na Novom Beogradu: Policija sa kalašnjikovima blokirala kraj, ima ranjenih

Pratite nas i na Viberu! U istom incidentu u tuči je lakše povređen još jedna osoba, rečeno je Beti u Hitnoj pomoći. Prema rečima očevidaca, sukob dve grupe mladića dogodio se iznenada, a stanare je uznemirila buka i lomljava koja je odjekivala ulicom, navodi "Blic"
Prema nezvaničnim informacijama radi se o sukobu navijačkih grupa Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << i Zvezde - Grobara i Delija. neki mediji su preneli da je više od 20 vozila bilo blokirano na raskrsnici kod ulice Ivana Ribara. 

Prema rečima očevidaca, prenosi "Blic", jedna grupa momaka viđena je kako automobilom dolazi na mesto incidenta, naoružana štanglama. 

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je jutros Beti da ranjeni muškarac ima 19 godina i da je ranjen u stomak i da je primljen u KBC Zemun sa "izuzetno otežanim disanjem". 

Dodala je da je Hitna pomoć poziv primila sinoć u 23:45 i da je prijavljena pucnjava i tuča. 

Prema njenim rečima, u tuči je povređena još jedna osoba. 

Macura je navela da je sinoć u saobraćajnoj nesreći koja se u 19:33 dogodila na uglu ulica Pariske komune i Studentske teže povredjen vozač motocikla.
Izvor: b92.net/Blic/Novosti/Tanjug
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sve o navijačkom Bloku 45, neosvojivoj “tvrđavi” Grobara: Pucnjava je dokaz da je sve otišlo dođavola

Izvor: Telegraf.rs, 09.Jun.2017

Blok 45 je oduuvek važio za "neosvojivu tvrđavu", u svakom smislu, samim tim i za opasno mesto, pa stoga i ne čudi  što se tik uz taj blok, u ulici Ivana Ribara, preko puta ulice, u četvrtak uveče desio žestok obračun navijačkih grupa - Delija i Grobara...Osim toga što iz Bloka 45, koji je...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.