Izvor: RTS, 13.Feb.2021, 10:06

Provalnike u kuću Karla Ančelotija oterala njegova kćerka

Mediji u Engleskoj i Italiji prenose da su maskirani lopovi upali u kuću Karla Ančelotija, ali da ih je njegova kćerka uplašila i oterala.
Navodi se da se incident dogodio u kući menadžera Evertona u Blandelsandsu u Mersisajdu u petak uveče.

„Prijavljeno je da su dva muškarca ušla na imanje u ulici Hol Roud Ist oko 18.30. Prestupnici su nosili crnu odeću, a stanari su >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << neozleđeni", stoji u saopštenju policije, gde se još ističe da je sef iz kuće nestao.
Mediji prenose da Ančeloti nije bio prisutan tokom provale, ali da u kući jeste bila njegova kćerka, čije prisustvo je i uplašilo provalnike.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lopovi opljačkali stan Karla Ančelotija, preplašila ih njegova ćerka

Izvor: B92, 13.Feb.2021

Lopovi su upali u kuću menadžera Evertona Karla Ančelotija i odneli sef, prenose ostrvski mediji...Policija je pozvana na mesto događaja u petak u 18.35 po lokalnom vremenu, pošto su dva maskirana lica provalila u stan...Karlo u to vreme nije bio u kući, ali se tamo zatekla njegova ćerka Katja....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.