Provalnik pokušao da ukrade televizor iz porodične kuće u Nišu, ranio vlasnika i pobegao

Izvor: JužneVesti.com, 21.Maj.2020, 14:36

Provalnik pokušao da ukrade televizor iz porodične kuće u Nišu, ranio vlasnika i pobegao

Nesvakidašnji pokušaj krađe dogodio se prošle noći u Ulici Velimira Rajića u Nišu - provalnik je upao u porodičnu kuću i povredio 35-godišnjaka koji je uspeo da ga spreči da ukrade televizor. Policiji je prijavljen incident i kažu da je povređeni prebačen u Klinički centar, a napadač koji se tereti za razbojništvo je u bekstvu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Pokušaj krađe televizora iz kuće i povređivanje vlasnika

Izvor: JuznaSrbija.info, 21.Maj.2020

Kako su potvrdili u PU Niš, prošle noći, oko 4 ujutru, provalnik za kojim se traga, je pokušao iz jedne porodične kuće u Nišu u Ulici Velimira Rajića, naselje Branko Bjegović, da ukrade televizor...Vlasnik kuće (35), ga je u tome sprečio i pritom zadobio povrede. Potom je prebačen u KC Niš...Niška...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.