Posle incidenta sa Saveljićem, Petra Divac srećna u ljubavi: Volim te, Mihajlo FOTO

Izvor: B92, 15.Feb.2022, 20:35

Posle incidenta sa Saveljićem, Petra Divac srećna u ljubavi: "Volim te, Mihajlo" FOTO

Ćerka Vlada Divca se, ne svojom voljom, našla pod svetlima medijskih reflektora kada je u javnost dospela priča o incidentu koji se odigrao između njenog oca i nekadašnjeg porodičnog prijatelja Niše Saveljića.

U ovim nimalo prijatnim trenucima dvadesettrogodišnjoj Petri, pored porodice, najveću podršku pruža emotivni partner Mihajlo Veruović, koji je pre više od godinu dana osvojio njeno srce.

Da ljubav cveta kao prvog dana svedoči i nova fotografija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koju je ćerka Vlada Divca objavila na Instagramu. Naime, budući da su trenutno razdvojeni, Petra se pohvalila prelepim buketom cveća koji je dobila od svog pažljivog izabranika i jednostavnom porukom: “Volim te, Mihajlo”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.