Pokušaj otmice deteta prijavljen u petak, škola uvela mere

Izvor: B92, 02.Okt.2018, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušaj otmice deteta prijavljen u petak, škola uvela mere

Beogradski mediji su preneli da je u utorak prijavljeno da je došlo do pokušaja otmice učenice jedne škole iz Beograda.

Ipak, prema nezvaničnim saznanjima B92, slučaj je policiji prijavljen još u petak.

Takođe, saznajemo da niko u školi u kojoj se, prema prijavi, dogodio incident, nije hteo policiji ništa da kaže o tome.

Mediji su naveli da je “danas prijavljeno da je došlo do pokušaja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << otmice učenice petog razreda OŠ “Ljuba Nenadović“ u Žarkovu.

Navedeno je i da je devojčica “zamalo oteta, kao i da se pored učenice zaustavio crni kombi koji je vozio ćelavi muškarac, kome je devojčica pobegla“.

Jedan od korisnika društvene mreže Tviter je objavio fotografiju upozorenja koje je upućeno roditeljima dece koja pohađaju školu u beogradskom naselju Žarkovo.

Naveo je i da se sve dogodilo u četvrtak.

“Povodom skorašnjeg događaja koji nas je sve zabrinuo, a desio se na putu od škole do kuće, u naselju Cerak, želimo da vas informišemo o tome da je škola preduzela mere pojačane bezbednosti“, navodi se između ostalog.

Listu mera pogledajte u prilogu:

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP potvrdio: Prijavljen pokušaj otmice deteta u Žarkovu

Izvor: B92, 03.Okt.2018, 08:12

Beograd -- Nakon vesti koja se pojavila u medijima da je u beogradskom naselju Žarkovo pokušana otmica deteta koje se vraćalo iz škole, roditelji u strahu...Kako je potvrđeno Prvoj TV policiji je prijavljen pokušaj otmice učenice petog razreda Osnovne Škole "Ljuba Nenadović". Sve se dogodilo...

Nastavak na B92...

Bura u vranjskoj školi: PROZIVANJE na Fejsbuku, ISPITIVANJE na času

Izvor: OkRadio.rs, 03.Okt.2018

Grupa roditelja učenika petog razreda O.Š. „Branko Radičević“ u Vranju uznemirena je nakon što je majka jedne od učenica sprovela „istragu“ u odeljenju njihove dece. U svima poznatu i gotovo uobičajenu priču o favorizovanju pojedinih učenika, takozvanim „učiteljicinim mezimcima“,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.