Izvor: RTS, 05.Feb.2022, 13:55

Pitbul napao dvoje dece u Čačku

Vlasnički pas rase pitbul napao je, u čačanskom naselju Košutnjak, dvoje dece uzrasta osam i devet godina, koja nisu životno ugrožena. Dopisniku RTS-a je potvrđeno da se incident dogodio juče. Nema informacija da li su deca povređena.
Mediji su ranije preneli da su deca primljena na urgentno odeljenje Opšte bolnice u Čačku.

Miloljub Tanović, ugostitelj i trgovac iz Čačka naveo je da je čuo vrisak dece zbog čega je izašao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iz prodavnice.
"U brzini sam prišao, uhvatio psa i odvojio ga od dečaka. Rekao sam deci da se ne plaše, ne plaču. Kada se pas odmakao, rekao sam im da odu svojim kućama i da kažu roditeljima šta se desilo", rekao je Tanović. 
Dopisniku RTS-a je potvrđeno da se incident dogodio juče.
Nema informacija o težini povreda.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Pitbul napao dvoje djece

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Feb.2022

U čačanskom naselju Košutnjak vlasnički pas rase pitbul napao je dvoje djece uzrasta osam i devet godina, koja nisu životno ugrožena.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.