Pevač nasrnuo nožem na kolege; Izvor za B92.net: Šokirani smo, bio je miran i kulturan dečko

Izvor: B92, 15.Maj.2022, 16:12

Pevač nasrnuo nožem na kolege; Izvor za B92.net: "Šokirani smo, bio je miran i kulturan dečko"

Sinoć se ispred jednog kluba u Kragujevcu dogodio incident u kojem su povređena dva muzičara, koja su po saznanju medija zadobila teške telesne povrede od strane svog kolege.

Naime, pevač M. S. osumnjičen je da je izboo nožem dvojicu svojih kolega, od kojih je jedan veoma cenjeni profesor muzičke škole u Kragujevcu. Incidentu je prethodila svađa, kada je po nezvaničnim saznanjima, u alkoholisanom stanju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osumnjičeni nožem nasrnuo na dvojicu svojih kolega.

Nakon incidenta, dvojica muškaraca su prevezena u bolnicu za čije se životno stanje lekari i dalje bore, a osumnjičeni je prema saznanima medija uhapšen.

Za B92.net je neimenovani izvor potvrdio da su poznanici osumnjičenog M. S. šokirani njegovim delom, jer je prema njihovim rečima on veoma "miran, dobar i kulturan dečko i gradski pevač".

Istraga policije i ispitivanje osumnjičenog je i dalje u toku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.