POZNATA BLOGERKA POGINULA ZBOG SELFIJA: Htela da napravi savršenu fotografiju, pa pala sa 30 metara visine (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2021, 19:05

POZNATA BLOGERKA POGINULA ZBOG SELFIJA: Htela da napravi savršenu fotografiju, pa pala sa 30 metara visine (FOTO)

Do incidenta je došlo 14. septembra, a devojka je preminula tri dana kasnije u bolnici.

Devojka iz Ukrajine, koja je pala u more dok je pokušavala da napravi selfi, umrla je u španskoj bolnici od ozbiljnih povreda. Htela je da se fotografiše u dvorcu Benidrom, popularnoj turističkoj atrakciji na obali.

Prema pisanju medija iz Španije i Ukrajine, Jevgenija Pilipets (26), rođenja u Dnjepru, pala je sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << visine od 30 metara sa dvorca dok je pokušavala da napravi savršenu fotografiju.

A post shared by _Y_E_V_G_E_N_I_A_ (@_yevgenia13_)

Jevgenija je navodno izgubila ravnotežu dok se penjala preko ograda, rekli su svedoci. Na kraju je pala sa dvorca, udarila o stene pre nego što je završila u moru.

Kada su spasioci stigli do nje, izgubila je svest i zadobila je nekoliko povreda opasnih po život.

A post shared by _Y_E_V_G_E_N_I_A_ (@_yevgenia13_)

Prema pisanju ukrajinskog medija Strana, Pilipets je živela u Kijevu i radila na televiziji i u filmskoj industriji.

Imala je uspešnu karijeru, a radila je i sa glumcem i komičarem Volodimirom Zelenskim pre nego što je izabran za predsednika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.