PIJANI SIN PREBIO MAJKU Kada se ujutru otreznio pozvao Hitnu pomoć, doktori zatekli JEZIV PRIZOR

Izvor: 011vodič.com, 22.Jul.2019, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PIJANI SIN PREBIO MAJKU Kada se ujutru otreznio pozvao Hitnu pomoć, doktori zatekli JEZIV PRIZOR

Foto: B. Janačković / RAS Srbija U Trupalu u okolini Niša A. P. (42) je u pijanom stanju nasnruo na svoju majku R. P. (70) slomivši joj vilicu. Kako saznajemo incident se dogodio kada je pijani sin počeo da udara majku po glavi i telu. Kada se nasilnik otreznio pozvao je Hitnu pomoć. – Nesrećna žena se zaključala u sobu jer je bila u strahu. Kada su lekari došli imali su šta i da vide, bila je sva u modricama i nije mogla da govori, vilica joj je bila slomljena. Odmah je prebačena >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << na Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju, a nasilnik je uhapšen – kaže naš sagovornik upućen u slučaj. Protiv A. P. podneta je krivična prijava zbog nanošenja teških telesnih povreda. More
The post PIJANI SIN PREBIO MAJKU Kada se ujutru otreznio pozvao Hitnu pomoć, doktori zatekli JEZIV PRIZOR appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.